Mijn naam is Miranda Hazelzet. Ik heb een grote passie voor mode, visagie & hairstyling en die breng ik graag over op anderen. Een jaar geleden ben ik ook sieraden gaan maken. Ik had niet verwacht dat ik nu zelfs een eigen webshop zou hebben!
IMG_7039b

Sieraden

Mijn brede pols is groter dan de gemiddelde pols. Het was daarom lastig voor mij om trendy grote maten armbanden in een betaalbare prijs te vinden. Leuke armbanden met elastiek kon ik wel vinden, maar aparte, bijzondere armbanden gericht op de trends en kleuren van nu paste ik niet. Na wat sieraden voor mijzelf te hebben gemaakt, merkte ik dat verschillende mensen uit mijn omgeving met diverse polsmaten ook graag mijn sieraden wilden kopen.

Zo fantastisch om te zien dat mensen enthousiast raken van iets waar je eigen passie in zit!

Of je nou S, M, L of XL draagt, de prijs verandert niet. Want iedere pols verdient een trendy sieraad! De collectie is zo gemaakt dat je zowel de armband, de ketting, als de oorbellen met elkaar kunt matchen.

Ik ben trots op de mooie sieraden die ik al in de webshop heb staan en ik heb nog genoeg ideeën voor de toekomst!

De sieraden kun je ook bij een klein aantal verkooppunten in Nederland verkrijgen. Daarnaast ben ik regelmatig op braderieën en (kerst)markten te vinden. Like BeSpecial op Facebook (zie de link onderaan de website) en blijf op de hoogte van de collectie, nieuwtjes en acties!

Styling

Iedereen is speciaal, heeft z’n eigen smaak en eigen persoonlijkheid. Mijn uitdaging is dan ook om een perfect passende stijl voor jou te creëren. Met kleding die goed bij je figuur past, een hippe of juist stijlvolle haarstyling, bijpassende visagie en handgemaakt sieraden om je look af te maken. Door mijn jarenlange ervaring, enthousiasme en mensenkennis kan ik iedereen het gevoel geven speciaal te zijn. Daarin versta ik mijn vak.  Ook als je een grotere kledingmaat hebt kan dat! Zelf heb ik ook een grote maat. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het is om een outfit te scoren waar je je echt in thuis voelt. Veel plus size kleding lijkt standaard, niet modieus of vormeloos.  Maar er is genoeg te vinden, alleen moet je weten waar, hoe je je kleding goed combineert en welke accessoires het af maken. BeSpecial helpt je daarbij! In alle maten wil ik  laten zien dat je zelfverzekerder overkomt in de juiste kleding, afgemaakt met bij jouw persoonlijkheid passende visagie, hairstyling & trendy handgemaakte sieraden.

Events