Omdat mijn klanten het belangrijkste zijn vraag ik iedereen om een korte reactie te geven na een styling, fotoshoot of event.
Hieronder een aantal van deze reacties:


Op het laatste moment zocht ik nog iemand die mijn make-up kon verzorgen op mijn trouwdag, Miranda was erg flexibel en stond meteen voor mij klaar. Telefonisch hebben wij mijn wensen doorgenomen en op goed vertrouwen ben ik de ochtend van mijn trouwdag naar haar toegegaan. Ik voelde me direct op mijn gemak en samen zijn we tot een schitterende bruidsmake-up gekomen. Omdat er geen tijd was geweest voor een proef vond ik het heel spannend, maar Miranda keek goed naar mijn gezicht en wist direct wat er bij mij paste. Mede door haar voelde ik me een stralende bruid!


Mijn 7-jarige dochter wilde voor haar kinderfeestje graag een workshop nagellakken. Het was een groot succes. De tafel stond vol met alle mogelijke kleuren nagellak en daarnaast was er volop keuze uit stickertjes en glitters. De meiden hebben onder begeleiding van Miranda eerst uitgebreid geoefend op het nagelwieltje. Door de geduldige en enthousiaste begeleiding van Miranda kwamen ook de wat aarzelende meiden tot de mooiste creaties. Toen alle nepnageltjes naar tevredenheid versierd waren, mochten ze hun eigen nagels of die van hun vriendinnetje mooi maken. Na afloop van de workshop hadden de meiden niet alleen allemaal prachtige nagels, maar werden ze ook nog eens beloond met een diploma. Kortom, een zeer geslaagd feestje!


Miranda heeft mij geholpen bij mijn styling (haar/make-up en kleding) voor verschillende fotoshoots en grote optredens. Miranda heeft aan een paar woorden genoeg. Ze voelt naadloos aan wat ik uit wil stralen en wat daar qua styling het beste bij past. Het prettige aan Miranda is dat ze al vier stappen vooruit denkt en ook heel praktisch mee denkt. Zij ziet vaak sneller dan ik dat een bepaalde outfit niet geschikt is voor bijvoorbeeld een live optreden omdat mijn in-ear zender nergens aan bevestigd kan worden. Daarnaast bewaart ze op hektische momenten de rust en overziet het hele proces, wat voor mij een heerlijk vertrouwd gevoel geeft zodat ik alleen maar op mijn eigen “ding” hoef te focussen. Ook als we niet samen aan het werk zijn krijg ik vaak ineens een sms-je met foto toegestuurd van een killer outfit waar Miran tegenaan is gelopen, met de vraag of ze het mee moet nemen. Erg fijn samenwerken dus!


“Regelmatig laat ik mijn haren knippen door Miranda. Ik neem altijd met een gerust hart plaats op de kappersstoel van Miranda, omdat ik weet dat ik in goede handen ben. Miranda heeft nl. de gave om naar de persoonlijkheid van iemand te kijken. Wat heeft iemand voor karakter, wat kan daar voor kapsel bij, wat past wel en niet bij iemand? Een ander talent van Miranda is, dat ze kijkt naar je uiterlijk en gezichtsvormen. Bij het kappen en stylen van je haar houdt ze hier ook rekening mee. Dit maakt dat ik mijn haar graag door Miranda laat knippen en stylen. Ook ben je voor visagie in goede handen bij Miranda. Hierbij komen dezelfde talenten van Miranda tot uiting.Miranda kijkt naar hoe je bent als persoon, en vertaalt dit in haar visagie. Op deze manier haalt ze het mooiste in je naar boven. Miranda heeft mijn bruids make-up gedaan, en onlangs heeft ze mijn haar en make-up gedaan op de bruiloft van mijn broer. Ik kan er altijd blind op vertrouwen dat ze er iets moois van maakt!”


Voor mijn bruiloft heeft miranda mijn haar en make-up gedaan. Ik ben eerst bij miranda thuis geweest voor een proefkapsel zo hebben we samen gekeken wat het mooist was en wat ideeën opgedaan daarna ben ik nog 1 keer wezen knippen en op de grote dag zelf is ze bij mij thuis langs gekomen. Het was echt helemaal wat ik wou en zo mooi, me make up zat ook heel mooi , ik heb zelf best zwaar haar dus miranda stelde voor om na het avondeten voordat de avondgasten kwamen nog een keertje terug komen om alles weer even netjes te doen voor de avond dat was echt super. Ik kan echt niemand anders aanbevelen als miranda echt helemaal super.


Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften vind ik het leuk om er echt feestelijk uit te zien. Miranda helpt mij met het bepalen van een stijl en kleding die past bij mijn figuur en persoonlijkheid. Echt een aanrader om jezelf op deze manier in het zonnetje te zetten!


Ik heb bij Miranda een make-up workshop gevolgd met aansluitend een fotoshoot. Het was een super gezellige middag, mede door haar enthousiasme en praktische aanpak. Nog steeds maak ik mijn ogen op volgens de tips die zij toen gegeven heeft. Als herinnering heb ik een fantastisch leuke, professionele foto gekregen die ik nog steeds op mijn social media profielpagina’s gebruik!”


Miranda heeft op mijn trouwdag mijn haar en make-up gedaan. Vooraf hebben we bij haar thuis afgesproken voor een proefkapsel en make-up. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij haar. Miranda nam de tijd en luisterde goed naar wat ik wilde en begreep wat bij mij paste en wist dit om te zetten in de juiste look. Dankzij Miranda heb ik een volledig ontspannen trouwdag gehad waarop ik mij een op en top stralende bruid voelde.


Wij hebben als kapsalon een fotoshoot gedaan met ons team….Miranda heeft onze make up en styling gedaan, helemaal top als je het mij vraagt, ze luisterd goed naar je wensen en geeft goed advies…..ook heel veel hulp en tips gekregen bij de fotoshoot zelf! Wij zijn zeer tevreden en bij de volgende fotoshoot is ze er zeker weer bij als het aan ons ligt!


“Miranda” was min of meer omgedoopt tot ‘personal assistent’ voor mijn bruiloft. Naast dat zij mijn make-up en haar heeft gedaan, met een uitgebreide proefsessie eraan voorafgaand en helemaal passend bij mij, is zij mee geweest om mijn trouwjurk uit te zoeken. Zij wist daarbij de ‘finishing touch’ te creëren door stoere enkellaarsjes en een opvallende verentooi in mijn haar. Het was opeens helemaal Connie! Mijn moeder en zus heeft zij ook in het nieuw gestoken, passend bij ons feestthema ‘sparkling’. Voor mijn vrijgezellenfeest wist Miranda precies de juiste snaar te raken. Zij toverde mij voor een dag om tot popdiva die een eigen videoclip heeft opgenomen met haar vriendinnen. Met haar enthousiasme en persoonlijke aandacht maakte ze mijn trouwdag extra sprankelend!”


Miranda heeft mijn kledingkast georganiseerd en laten zien dat ik met mijn bestaande kleding een aantal hele andere combinaties kan maken die zeer geschikt zijn voor mijn werk. Binnenkort ga ik samen met haar shoppen voor wat nieuwe outfits, ik kijk er naar uit!


Miranda knipt al jaren mijn haar en ook na al die tijd weet zij regelmatig weer iets nieuws te bedenken, waarbij ze altijd rekening houdt met wat bij je past. Ze is echt supercreatief en geeft je goede tips om het zelf te stylen bijvoorbeeld. En elke keer denk ik dat het deze keer nog weer leuker is geworden, dan de keer ervoor…!

Onze bruiloft


Miranda heeft mijn trouwdag mede onvergetelijk gemaakt! In de ochtend vroeg kwam zij naar ons appartement gefietst om mijn make upje bij zonsopgang te zetten! Naast dat zij bereid is haar Service op locatie te leveren geeft zij mensen een zelfverzekerd en een zorgeloos gevoel mee. Ze doet haar naam BeSpecial eer aan!!