Valentine special “two hearts together” XXS-M
9 februari 2017
Valentine special “two hearts together” L-XXL
9 februari 2017
Back to list

Simplicity Silver “two hearts together”

 12.95


Wissen
Beschrijving

Informatie:

Een fijn armbandje van jasseron met een trendy tussenbedel. De armband sluit met een magneetje. Doordat het magneetje zwaarder is als de tussenbedel, gaat dit armbandje niet snel draaien! Het metaal is van een hoogwaardig & nikkelvrij metaal. Deze armband hangt aan een kaartje : Keep it Simple, you are special! Natuurlijk pakken we dit armbandje ook nog eens leuk voor je in!

Tip:

Deze armband kan je ook eventueel combineren met andere sieraden van BeSpecial. Zie de overige foto’s!

Materiaal

Het metaal is nikkelvrij en van een hoogwaardige kwaliteit. Kijk op gebruiksadvies om te zien hoe je sieraden mooi kunt houden!

Maat:

Deze armband is verkrijgbaar vanaf 13 cm t/m 22 cm polsomvang. Dus geschikt voor kinderen, smalle & brede polsen.

Hoe meet je je polsmaat? Span een centimeter strak om je pols op de plek waar je je horloge draagt en meet het aantal centimeters.

Heb je een kleinere of grotere pols, geen enkel probleem! Neem contact op met BeSpecial, zodat we kunnen bekijken of het materiaal op voorraad is. Is dit het geval, dan kunnen wij deze armband speciaal voor u op maat maken. Speciaal op maat gemaakte armbanden kunnen niet geretourneerd worden.

Levering:

De armband wordt als een cadeau voor je ingepakt! De levertijden vind u onderaan de website. Daar kunt u ook de bezorgkosten vinden.