Zin in een echt meidenfeestje?

Wil jij een echt meidenfeestje geven? BeSpecial organiseert diverse meidenparty’s bij u thuis!! Toffe workshops voor de jarige Jet en haar vriendinnetjes.

Minimaal aantal personen: 8.
Is het aantal personen minder dan 8, dan rekent BeSpecial 8x het bedrag p.p. van de party.

Maximaal aantal personen: 12

Sparkle glitter & make up party (leeftijd 7-11 jaar)

Nadat op tafel spiegels, watjes, lotions, sponsjes en heel veel make up, zijn gezet voor dit gave feestje kan de party beginnen. De meiden gaan met haarbanden in, hun huid reiniging en daarna verzorgen met een maskertje, dat wordt lachen! Hierna leren ze hoe ze make up moeten aanbrengen met oogschaduw, blush & mascara. Voor een prachtige oogopslag kunnen de meiden kiezen voor schitterende glitter oogschaduw. De lippen worden versierd met sprankelende lipgloss en afsluitend mogen de meiden de nagels in een kleur lakken (geen nailart). Hierna zijn ze echte beauty queens en klaar om te stralen! Dit feestje duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en kost € 12,50 per persoon. Een kleine attentie kost € 1,00 extra per persoon.

De meiden werken op zichzelf en op elkaar onder begeleiding van BeSpecial.

Make up party teens (leeftijd vanaf 11 jaar)

Deze leerzame 2 uur durende workshop is speciaal gericht op meiden vanaf 11 jaar, deze meiden zijn vaak al bezig met een beetje make up. Om ze te leren hoe ze zich mooi en natuurlijk kunnen opmaken is deze workshop perfect! Ze beginnen met het reinigen van de huid, daarna gaan we de huid verzorgen en vervolgens leren ze stap voor stap mooie make up aan te brengen, hierbij worden de juiste foundation, blush en prachtige oog make up niet overgeslagen. Als laatste mogen de meiden hun nagels nog mooi in een kleur gaan lakken (geen nailart). BeSpecial komt bij jullie thuis en neemt alle spullen voor een geslaagde workshop mee. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur en kost € 12,50 per persoon. Een kleine attentie kost € 1,00 extra per persoon.

Nail art party (leeftijd vanaf 7 jaar)

Bij deze super gave party krijgen alle meiden een half of heel lakwieltje (afhankelijk van de leeftijd), dit is een rondje met “nageltjes”. Deze nageltjes gaan de meiden versieren met heel veel nagellak, glittertjes, stickertjes, steentjes en nog veel meer. Uiteraard mogen de meiden ook hun eigen, of elkaars nagels gaan lakken. Na afloop krijgen ze een diploma en nemen ze het lakwieltje mee naar huis! De party duurt ongeveer 1,5 a 2 uur en kost € 10,00 per persoon. Een kleine attentie kost € 1,00 extra per persoon.

Combinatie party (leeftijd vanaf 7 jaar)

Het is ook mogelijk om de make up party en de nailart party te combineren:

Nadat op tafel spiegels, watjes, lotions, sponsjes en heel veel make up, zijn gezet voor dit gave feestje kan de party beginnen. De meiden gaan met haarbanden in, hun huid reinigen en daarna verzorgen met een maskertje, dat wordt lachen! Hierna leren ze hoe ze make up moeten aanbrengen met oogschaduw, blush & mascara. Voor een prachtige oogopslag kunnen de meiden kiezen voor schitterende glitter oogschaduw. De lippen worden versierd met sprankelende lipgloss. Nadat de make-up is aangebracht, wordt het tijd om te oefenen met nagellak op een nagelwieltje, dit is een half rondje met “nageltjes”. Deze nageltjes gaan de meiden versieren met heel veel nagellak, glittertjes, stickertjes, steentjes en nog veel meer. Het kan zijn dat door de tijd niet iedereen het lukt om alle nageltjes op het nagelwieltje te lakken, maar wat is natuurlijk leuker om nog even je eigen nagels te lakken? Hierna zijn ze echte beauty queens en klaar om te stralen! Dit feestje duurt ongeveer 3 uur en kost € 19,50 per persoon.

Reiskosten worden berekend a € 0,30 per km, rondom Delft & Rotterdam komen we gratis naar jullie toe.

Zin in een meidenparty?

B my guest en neem voor meer informatie contact met mij op.