"I love my job....

Working every day with beautiful people is a blessing”

Dank jullie wel voor de mooie referenties en speciale herinneringen!

Bootcamp For All

Aan de hand van haar adviezen, wisten wij in een rap tempo te professionaliseren, het resultaat is verbluffend en de klanten groei is door haar hulp in een rap tempo toegenomen.
 

Jeffrey & rowan 


Miranda is  begonnen met ons te coachen en we merkten al snel een verschil. Miranda staat altijd klaar voor hulp en advies.  Voor mijn bedrijf genaamd Bootcamp For All heeft Miranda zich dag en nacht ingezet om ons bedrijf naar een volgend niveau te helpen. Aan de hand van Miranda haar adviezen wisten wij in een rap tempo te professionaliseren, en dan te bedenken dat wij pas halverwege haar traject zijn. Het resultaat is verbluffend en de klantengroei is door haar hulp in een rap tempo toegenomen. Wij krijgen regelmatig te horen dat de klant bij ons getriggerd werd door de professionele uitstraling op social media en ons website. Ook geeft zij on inzicht in ons bedrijf. Miranda houdt zich niet alleen bezig met de marketing kant zoals velen anderen dit doen, maar zij levert een totaalpakket! Hierin onderscheid Miranda zich van de andere bureaus. Zij geeft zowel online als offline tools mee en weet zij de diepgang in elk pakket te vinden. Haar gesprekken blijven altijd boeiend en zijn nooit saai. Zij weet precies welke stappen als eerste genomen dient te worden. Er zijn maar weinig coaches als zij. Wij van Bootcamp For All zijn reuze blij met haar hulp en zijn benieuwd naar de volgende stappen in ons professionalisering traject. 

Trots op jullie!

Thank you for great memories, 

it was a wonderful adventure! 

Ik heb Miranda leren kennen als iemand die niet opgeeft en er alles aan doet  om haar doelen te behalen, oprecht is geïnteresseerd op persoonlijk vlak en uitzonderlijke resultaten heeft behaald.

 

Marcel (retailmanager)

 

Wij hebben een aantal jaren samengewerkt. Ik heb haar leren kennen als iemand die niet opgeeft en er alles aan doet om haar doelen te behalen, oprecht is geïnteresseerd op persoonlijk vlak en uitzonderlijke resultaten heeft behaald. Miranda heeft resultaten behaald  die ik niet vaak ben tegengekomen in ons vakgebied.  De winkel in Leiden waar zij verantwoordelijkheid over had, was leidend (nationaal en internationaal) in omzet en wintstgevendheid. De medewerkers in deze winkel blonken uit in conversie, gemiddeld aankoopbedrag/artikelen per klant  en  service. De presentatie van  de artikelen (Visual Merchandising) was goed, met de nadruk op de meest trendy en commerciële artikelen. Als Salescoach heeft Miranda andere storemanagers geholpen om zich  te ontwikkelen als manager en hun inzicht gegeven in hoe zij verschillende KPI en individuele kwaliteiten van medewerkers kunnen gebruiken om hun omzet  en winstgevendheid te vergroten.  Ook was zij betrokken  bij de totstandkoming en uitvoering van diverse projecten, waaronder het schrijven van documenten die wij gebruikten voor Personal Styling en het gebruik van social media door onze winkelteams.  Sindsdien haal ik het werk dat Miranda heeft gedaan en de resultaten die zij heeft behaald nog regelmatig aan om de mogelijkheden te beschrijven voor de medewerkers in ons vakgebied. 

EEN PAAR REACTIES VAN KLANTEN BIJ AFSCHEID NEMEN VAN MIJN 8 JARIG ZIZZI AVONTUUR:

 • “Succes en bedankt voor je eerlijkheid. Als iets niet stond was je tenminste altijd eerlijk en kwam vaak met leuke kleding aan die wel bij mij stond. Ga je missen. Blijf zoals je bent.. een top persoon. Fijne feestdagen en een dikke zoen van mij “
 • “Bedankt voor al jouw welgemeende adviezen! “
 • “Met een lach en een traan wil ik je bedanken voor de mooie jaren”.
 • “O wat jammer maar wel stoer dat je iets anders gaat doen veel succes met wat je ook gaat doen je was een kanjer!”. 

 • “Dapper luisteren naar je hart en daar de actie opzetten is leven vanuit nieuwsgierigheid met levenslef. Je bent een prachtig en moedig mens. Ik wens je een fantastische reis op deze nieuwe route en gun je alle geluk “   

 • “Heeel erg jammer en wat zal ook ik je gaan missen!! Bedankt voor alle gezelligheid en stylingsadvies, want dat is jou op het lijf geschreven. Heel veel succes met wat komen gaat, ik blijf je zeker volgen, je bent een kanjer. Dikke knuffel”. 

 • “Heel erg bedankt voor je enthousiasme, je bent een fantastisch mens”.

 • Oh neeeee Miranda! Wat lees ik nu? Ik heb met plezier de hele winkel gepast, afgelopen maand en ben nog steeds blij met de “buit” Ik heb het je al aangegeven maar dank je wel voor je hulp, je adviezen en geduld. Ik wens je heel veel plezier met de nieuwe stap die je gaat zetten en ben je gaan volgen”.

 • “Wat doe je nou? Ik ga je enorm missen, maar natuurlijk gun ik jou wel het allerbeste”. 

 • “Wat ontzettend jammer….. het gezicht van Zizzi ☺☺☺!! Zal je missen maar wens je een prachtige toekomst”.

 • “Bedankt voor al je adviezen in het verleden en vooral de gezelligheid in de winkel”

 • “Neeeee hoor dat kan niet mijn helpende hand. Bedankt voor alles en succe

Reactie COLLEGA

“Ik heb Miranda leren kennen op de werkvloer, waar ik op een positie terecht kwam waar ik toen nog niet klaar voor was. Door haar coaching, vooral mentaal ben ik door die periode heen gekomen. Miranda voelt heel goed aan wat je op welk moment nodig hebt en geeft je de handvatten om verder te kunnen. Mede door haar adviezen heb ik mij verder kunnen ontwikkelen. “CHOOSE YOUR BATTLE” is nog steeds een term die ik gebuik”

Sandra
(szen music)

Ze voelt naadloos aan wat ik wil uitstralen

Miranda heeft mij meerdere keren geholpen bij mijn styling (haar/make-up & Styling voor verschillende fotoshoots en grote optredens. Miranda heeft aan een paar woorden genoeg. Ze voelt naadloos aan wat ik uit wil stralen en wat daar qua styling het beste bij mij past. Het prettige aan Miranda is dat ze al vier stappen vooruit denkt en ook heel praktisch mee denkt.  Zij ziet vaak veel sneller dan ik  dat een bepaalde outfit niet geschikt is  voor bijvoorbeeld een live  optreden omdat mijn in-ear zender nergens aan bevestigd kan worden. Daarnaast bewaart ze op hectische momenten de rust en overziet het hele  proces wat voor mij een heerlijk vertrouwd gevoel geeft zodat ik alleen maar op mijn eigen “ding” kan focussen. Ook als we niet samen aan het werk zijn krijg ik vaak ineens een whatsappje met  een foto toegestuurd van een killer-outfit waar Miran tegenaan is gelopen met de vraag of ze het mee moet nemen. Erg fijn samenwerken dus!

In 2021 had ik nieuwe foto’s nodig voor mijn promotiemateriaal. Een lastige opgave gezien de COVID situatie. Maar ook daar was Miranda mijn redding. Deze veelzijdige dame heeft vanuit mijn kledingkast een paar gave sets samengesteld en mijn haar en make-up verzorgd en vervolgens ook de foto’s gemaakt. Voor mij een echte zegen. Ik heb een hekel aan poseren, maar met Miran achter de camera ontstond er een leuk gesprek met veel gelach, waardoor ik uiteindelijk de mooie ontspannen foto’s kreeg die ik zo graag wilde hebben. Ik mocht tussendoor steeds even meekijken met het resultaat tot dan toe en Miranda dacht ook steeds mee vanuit het doel waarvoor ik de foto’s nodig had. En ik kreeg de volgende dag de foto’s toegestuurd (en zelf op de dag al een paar hele gave bewerkte foto’s ). Voor mij  absoluut voor herhaling vatbaar. 

Bekijk hier haar instagram

You are a beautiful lady

 with a beautiful voice!

You are especially beautiful with a beautiful heart from the inside 

Anneke

Echt een aanrader om op deze manier jezelf in het zonnetje te zetten!


“Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften vind ik het leuk om er echt feestelijk  uit te zien. Miranda helpt mij met het bepalen van een stijl van kleding die past bij mijn figuur en persoonlijkheid. Echt een aanrader om jezelf op deze manier in het zonnetje te zetten! “

Samenwerkingen

webshop bouwer

Wij zijn een full service internet bureau met ruim 15 jaar ervaring.
Of het nu gaat om een eenvoudige website of om een complexe webwinkel, wij denken graag met jullie mee! 

Jan, 
Dank je wel voor je geduld, leermomenten en professionaliteit.

Je bent echt waardevol! 

Je bent bijzonder mooi!

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt , neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit je te spreken! 

 

GENIETEN
miranda 1

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me on

for styling

for small business coaching & Store professional

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page