Don’t wait for the opportunity

CREATE IT

sales

Wat leuk dat je meer wilt lezen over het thema Sales binnen het coachingsprogramma van BeSpecial. Voor meer informatie over het totale coachingsprogramma ga dan naar de pagina Small business coaching.

Sales houdt zich bezig met de directe verkoop, klantbeleving, het onderhouden van klantcontacten, binnenhalen van nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten.  Tevens gaan we de marketingstrategie vertalen naar dagelijkse werkzaamheden. 

 

Een belangrijke module voor elk bedrijf. Gewoon eens even terugkijken (analyse fase) en ook  juist voor uitkijken (plan van aanpak). In deze module neem ik jou mee in de salesfases en de klantreis van je bedrijf of winkel. Waar zou jij nog verder in kunnen professionaliseren? We gaan samen een analyse maken van je conversie, je kpi’s en/of we gaan doelen stellen voor de komende periode. Wat heb jij daarvoor nodig? Op welke momenten kan je pieken en op welke momenten kan jij kennis verbreden of jezelf ontwikkelen, verder professionaliseren, tijd nemen voor het maken van analyses en voor andere werkzaamheden. 

Klant en winkelbeleving is je allergrootste goed. Hoe ga jij daar mee om? 

RESULTAAT
Aan het einde van dit traject heb jij een plan van aanpak om je doelen te bereiken en hebben we samen beschreven hoe jij je sales een boost kan geven en welke kansen er liggen in de markt, bedrijf en/of winkel!

Ben jij een bedrijf waar het volgen van trends belangrijk is, maar je geeft er nog te weinig aandacht aan, dan moet je zeker deze leuke module volgen. Met praktische opdrachten & tools ga jij de trends bekijken, analyseren en samen gaan we kijken hoe we deze trends commercieel kunnen gaan inzetten.  

RESULTAAT

Aan het einde van deze module ken jij de huidige trends, weet jij hoe je achter deze informatie komt en weet je deze toe te passen om klanten en volgers te inspireren waardoor je betrokkenheid en stijging van je omzet genereert bij je doelgroepen.

wat gaat small business coaching jou opleveren?

Happy Words

from happy clients

” aan de hand van Miranda haar adviezen wisten wij in een rap temp te professionaliseren, en dan te bedenken dat wij halverwege haar traject zijn. Het resultaat is verbluffend en de klantengroei is door haar hulp in rap tempo toegenomen”

Alles wat je aandacht geeft

groeit

Speciale actie

marketing jaarkalender

399
249
  • Inclusief feest- en speciale inhaakdagen + schoolvakanties van het jaar
  • inclusief meer dan 250 content ideeën
  • inclusief brainstormsessie campagnes & acties
  • inclusief checklist
  • Inclusief excel bestand of handout
  • Inclusief inzicht in speciale dagen, lokale events etc. gericht op jouw bedrijf & branche
  • Inclusief thema's van de maand

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt of wilt weten wat de tarieven zijn, neem gerust contact met mij op. 

GENIETEN
Business coach - Styliste

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me 

for small business coaching & Store professional on

for styling on

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page