An individual can make a difference,

but a team can make a

Miracle

team

Wat leuk dat je meer wilt lezen over het thema Team binnen het coachingsprogramma van BeSpecial. Voor meer informatie over het totale coachingsprogramma ga dan naar de pagina Small business coaching.

Heb je een bedrijf waar je met een team werkt, dan weet jij als geen ander dat er altijd meerdere uitdagingen zijn. Om elkaar beter te leren kennen, elkaar te accepteren in talenten en karakter, samen fun te hebben en om uitdagingen van je bedrijf aan te kunnen gaan heb ik een aantal modules geschreven waar uit ervaring is gebleken dit bijdraagt aan teambuilding! 

 

Deze module is geschikt voor jou als leidinggevende. Jij weet als manager wat belangrijk is, je kent je doelstellingen, je werkt met passie en wil graag ook gezelligheid in het team. Hoe breng jij dit over en komt dit aan? Hoe ga je commerciële doelstellingen behalen en fun in je team realiseren? In elke relatie geldt dat je met verschillende persoonlijkheden te maken hebt. Wat zijn jouw verwachtingen van het team en waar loop je tegenaan? In deze module gaan we samen op zoek naar jouw kwaliteiten als ondernemer, je krijgt inzicht in jouw gedragsstijl en drijfveren. Je krijgt inzicht in hoe jij je visie, doelstellingen, inzichten en leermomenten het beste kan overbrengen aan verschillende persoonlijkheden in je team. Daarnaast leer je om meer uit je team te halen. Ik ben er van overtuigd dat als je echt kijkt welk karakter de medewerker heeft, wat haar talenten zijn, wat haar motiveert, waar zij blijf van wordt je direct resultaat gaat merken in kwalitatieve klantbeleving.  Een leerzame module die effectief werkt en je veel inzichten geeft. 

RESULTAAT
Aan het einde van deze module ken jij jezelf als manager, weet jij hoe je effectiever kan communiceren en hoe jij meer energie en resultaat haalt uit je team. 

Ken je dat? Met de ene collega kan je medewerker lezen en schrijven, terwijl ze met de ander niet zo’n goede band hebben. De workshop teamspirit neemt je mee langs alledaagse situaties op de werkvloer. Situaties die aanleiding geven tot hilariteit of tot irritatie en die voor iedereen herkenbaar zijn. In deze workshop wordt op een speelse manier de verschillen tussen teamleden blootgelegd op basis van hun drijfveren. Daardoor leren teamleden elkaar beter te begrijpen. De teamspirit neemt toe en communicatie verbetert. In deze module krijgen ze inzicht in hun eigen kwaliteiten, communicatie & gedragsstijl. Ze leren de communicatiestijl van een ander te herkennen zodat ze effectiever gaan communiceren. De verschillen gaan ze waarderen. Juist gebruik maken van elkaars kwaliteiten levert jou als bedrijf veel op. Het is belangrijk dit te blijven continueren in team of persoonlijke gesprekken. 

Aan het einde v.d. workshop hou je met elkaar een compliment moment. Alle complimenten worden samengevoegd en ingelijst om ergens in de winkel op te hangen. Zo creëer je alleen al met woorden een fijne teamspirit.  Zin in?

Ik maak hierbij gebruik van de DISC methode. Elke medewerker zal voor de workshop een test invullen. De analyse zal ik vooraf eerst persoonlijk met je medewerker bespreken. Vooraf maak ik een analyse van je team en bespreken wij dit samen door. 

RESULTAAT Aan het einde van deze module heb jij een team staan die elkaar beter begrijpt. Waar ze van elkaar nieuwe dingen hebben ontdekt. Waar de spirit met elkaar is gestegen en ze elkaar meer begrijpen en van elkaar kunnen leren. Ze herkennen hun eigen gedrags- en communicatiestijl, welke meer inzicht geeft ook in het karakter van de ander.  fun is gestegen. 

wat gaat small business coaching jou opleveren?

Happy Words

from happy clients

” aan de hand van Miranda haar adviezen wisten wij in een rap temp te professionaliseren, en dan te bedenken dat wij halverwege haar traject zijn. Het resultaat is verbluffend en de klantengroei is door haar hulp in rap tempo toegenomen”

Speciale actie

marketing jaarkalender

399
249
  • Inclusief feest- en speciale inhaakdagen + schoolvakanties van het jaar
  • inclusief meer dan 250 content ideeën
  • inclusief brainstormsessie campagnes & acties
  • inclusief checklist
  • Inclusief excel bestand of handout
  • Inclusief inzicht in speciale dagen, lokale events etc. gericht op jouw bedrijf & branche
  • Inclusief thema's van de maand

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt of wilt weten wat de tarieven zijn, neem gerust contact met mij op. 

GENIETEN
Business coach - Styliste

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me on

for small business coaching & Store professional

for styling

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page