Show

& share your love and soul of the brand

uitstraling

Wat leuk dat je meer wilt lezen over het thema uitstraling binnen het coachingsprogramma van BeSpecial. Voor meer informatie over het totale coachingsprogramma ga dan naar de pagina Small business coaching.

Wat straal jij als persoon en/of als bedrijf uit? Om jouw bedrijf tussen andere bedrijven te laten opvallen, is het belangrijk dat je ook in je uitstraling het verschil kan maken. Wat maakt jou speciaal en hoe weten klanten dat?  In dit thema heb ik gekozen voor de volgende modules:

In deze module gaan we samen ontdekken:

 • Welke karaktereigenschappen & competenties goed bij je passen.
 • Wat jouw voorkeursgedrag is, waar voel jij je comfortabel bi.?
 • Wat drijft jou?

Ik maak hierbij gebruik van de DISC methode, DISC kan jou helpen om je eigen gedrag beter te begrijpen, om jouw gedrag aan te passen, effectiever te communiceren, verschillen te waarderen en individuele en (team) prestaties te verbeteren. In welke rol je ook zit – DISC maakt je effectiever in je functie door het inzicht in de behoefte, prioriteiten en drijfveren van jezelf. Je ontvangt van mij een link waarmee je het profiel kan gaan invullen. Door dit profiel samen te analyseren krijgen we snel inzicht in jou als persoon. 

We gaan ook in deze module bespreken:

 • Wat jouw passies zijn
 • Wat jouw talenten zijn
 • Wat jouw energie geeft
 • Waar je trots op bent
 • Wat jij nodig hebt in je werkomgeving, maar nog belangrijker wat vooral niet
 • Wat jouw “life” quote is

RESULTAAT
Persoonlijke pitch “wat maakt jou speciaal?”

In deze module gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf of winkel zo speciaal maakt en waar kansen liggen. We bespreken hoe jij je lange termijn doelstellingen in stappen kan verdelen. Rust is ruimte voor creativiteit in je onderneming.  Je ontvangt hiervoor praktische tools. Deze module is verplicht omdat dit de basis vormt voor alle andere modules. We moeten eerst je branding in kaart brengen. De module wordt op maat gemaakt. Op basis van de huidige situatie, wat jezelf al ontwikkeld hebt en behoeftes worden de benodigde onderwerpen van te voren besproken. 

RESULTAAT
Persoonlijke pitch “wat maakt jou speciaal?”

Deze module geeft jou veel praktische tips, inzichten, tools en opdrachten om jezelf meer te professionaliseren op social Media, via mailings, blogs en via je website. Je krijgt inzicht in de soorten social Media kanalen, we bespreken jouw doelgroepen, we gaan een klantenanalyse maken en ik geef jou mijn visie van hoe je meer volgers en klanten krijgt via online marketing. Ik geef je tips en opdrachten voor het verbeteren van je vormgeving, foto’s en video, voor adverteren, posten en analyseren van je content. We gaan samen kijken hoe je jou zichtbaarheid kan verhogen. We kijken ook naar de vormgeving, wat de behoeften zijn van jouw doelgroepen en hoe je daar het beste op in kan spelen.

RESULTAAT
Aan het einde van deze module heb je geleerd wat de kracht is van online marketing. Weet jij hoe je succes haalt uit het efficiënter inzetten van online marketing. Weet jij waarom vormgeving van jouw merk belangrijk is. Je hebt inzicht in hoe jij je kanalen per doelgroep en leeftijdsgroep het beste kan inzetten en het allerbelangrijkste is hoe jij meer volgers en betrokkenheid (fans) op je kanalen creëert om ze zo te kunnen triggeren klant te worden. 

Omdat ik heb gemerkt dat het bedenken van content en marketingstrategie veel energie vraagt van jou als ondernemer, heb ik voor jou een format marketing jaarkalender (online & offline) gemaakt. Wij gaan deze samen invullen. Dit scheelt jou veel tijd, waardoor jij veel meer focus kan hebben op wat jou energie geeft. Wij als ondernemers weten dat iedere dag anders verloopt en dat maak ondernemen ook fantastisch. Daar heb ik rekening mee gehouden, zo kan jij je planning altijd nog kan veranderen!

Buiten dat je niet meer zonder online marketing kan, blijft offline marketing voor aantrekken van klanten, je campagnes, events en acties net zo belangrijk! Je gaat zelf op onderzoek en ik geef je tips en mijn creatieve ideeën mee. 

RESULTAAT 
Aan het einde van deze module weet jij jou doelgroepen offline te kunnen benaderen om meer bezoekers op je website, winkel of bedrijf te krijgen en uiteindelijk over te halen aankoop te doen van je dienst of product. 

Speciaal voor ondernemers met winkels of productverkoop via markten en fairs heb ik deze module ontwikkeld. Hoe inspireer jij de klant en verleid jij de klant tot aankoop in je “winkel”. Hoe zorg je ervoor dat je zonder woorden je klanten kan inspireren en aanzet tot aankopen. Hoe vertaal je jouw imago online in je “winkel”. Wat is jouw shopformule? We maken een analyse van je doelgroepen en ik laat je anders kijken naar je “winkel”. We analyseren je klantreis. We gaan bekijken wat je best- en lowsellers zijn en hoe je deze hebt gepresenteerd? We gaan kijken hoe kan je meer kan halen uit je presentatie, hoe kan je dat nog meer professionaliseren. Je leert hoe je meer omzet haalt uit de shopbeleving, waar leg jij de aandacht op en hoe trek je langslopend publiek aan om naar binnen te komen of je kraam te bezoeken?  

RESULTAAT
Aan het einde van deze module worden klanten geïnspireerd om naar binnen te komen of even stil te staan bij je etalage en presentatie. Je weet hoe jij rust en overzicht krijgt zodat jij meer conversie kan halen uit effectieve shopbeleving. Je weet hoe jij de zintuigen van de diverse doelgroepen kan prikkelen. Door jouw creatieve vormgeving weet jij de klant te inspireren om terug te komen voor een nieuwe belevenis offline  en/of online. 

natuur 3
styliste 15

training speciaal voor winkel personeel

Uit ervaring heb ik opgemerkt dat het volgen van trainingen – workshops effectief leidt tot een hogere omzet en conversie. Daarnaast heb ik ervaren dat er veel verwachtingen zijn bij medewerkers om bepaalde resultaten te halen, maar ze geen trainingen of vakkennis krijgen om betere resultaten te kunnen behalen. Dat kan de druk wel eens opvoeren, waardoor motivatie daalt. Jij hebt niet voor niets die medewerker aangenomen. Investeren in je team is investeren in je omzet!  Speciaal voor fashion winkels heb ik de volgende praktische trainingen – workshops  opgezet:

 • Stijl & figuur training
 • Sales training 
 • Trends & products training

Weetjes

wat gaat small business coaching jou opleveren?

Happy Words

from happy clients

” aan de hand van Miranda haar adviezen wisten wij in een rap temp te professionaliseren, en dan te bedenken dat wij halverwege haar traject zijn. Het resultaat is verbluffend en de klantengroei is door haar hulp in rap tempo toegenomen”

Speciale actie

marketing jaarkalender

399
249
 • Inclusief feest- en speciale inhaakdagen + schoolvakanties van het jaar
 • inclusief meer dan 250 content ideeën
 • inclusief brainstormsessie campagnes & acties
 • inclusief checklist
 • Inclusief excel bestand of handout
 • Inclusief inzicht in speciale dagen, lokale events etc. gericht op jouw bedrijf & branche
 • Inclusief thema's van de maand

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt of wilt weten wat de tarieven zijn, neem gerust contact met mij op. 


GENIETEN
Business coach - Styliste

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me 

for small business coaching & Store professional on

for styling on

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page