I AM PASSIONATE

TO REALIZE GROWTH

and you?

(interim) store professional

Heb jij ook een te kort aan professioneel personeel?  Heb je behoefte aan gepassioneerd professioneel personeel zonder risico voor je winkel?

Ik kom je met veel enthousiasme en jaren ervaring helpen!

Na een intakegesprek en een proefdag kan je mij gaan inzetten als (interim) store professional. Samen bekijken we waar jouw behoefte ligt in wat ik voor je kan betekenen, bespreken we de verwachtingen en stellen we waar nodig realistische doelen op. 

Ik geniet er van om jou te komen ondersteunen. Ik heb bewust gekozen om geen eigen winkel te starten, maar om mijn eigen bedrijf verder uit te breiden. In mijn services kan je zien waar ik jou zoal bij kan ondersteunen. Gewoon de handen uit de mouwen steken is wat bij mij past. Aanpakken op een praktische manier, jouw visie mij eigen maken,  je producten en klanten leren kennen om zo een mooie bijdrage te kunnen leveren aan jouw klantbeleving en omzet! 

Als store professional sta ik voor:

  • Een frisse en inspirerende winkel 
  • Een warme en enthousiaste klantbeleving
  • Een professioneel advies
  • Doelen stellen, analyseren & verbeteren

    Dit doe ik vooral met mijn:
  • Natuurlijke salesdrive
  • Aandacht voor jouw bedrijf

Rust, overzicht en inspiratie in de uitstraling is waar ik in geloof waardoor bezoekers mede langer in je winkel blijven. 

Samen bespreken we wat jij nodig hebt in de winkel en wat ik voor je kan betekenen. Wil je puur ondersteuning in de verkoop of heb je iemand nodig die samen met jou de VM aanpakt, de klantreis, best & low sellers samen met jou bespreekt, wil je jouw acties zichtbaarder maken op social media, of wil je jouw Look & Feel in de winkel vernieuwen of heb je iemand nodig die dat voor jou doet, zodat jij je kan richten op andere werkzaamheden?

Wellicht is dat allemaal in orde en heb je iemand nodig die jouw concept opbouwt in de winkel. 

Jij bent de ondernemer waarbij ik graag met mijn passie voor VM jou kom ondersteunen! 

Het contact met klanten staat voor mij voorop. Iedere klant die bij je in de winkel binnenkomt is voor mij even belangrijk en speciaal. Met mijn enthousiaste spontane persoonlijkheid begroet ik iedere klant en zal ik waar nodig en behoefte iets vertellen over jullie specialisme of acties en geef ze de ruimte om de winkel te ontdekken. 

Ik geloof in een goede serviceverlening. Klachten zijn voor mij juist momenten om van te leren, anders mee om te gaan of juist te kunnen vertellen waar je voor staat als bedrijf. Ik bespreek graag jullie manier van werken en zal daar naar handelen.

Ik ben er van overtuigd dat als je veel meer informatie bezit over de  producten je de klant daardoor van professioneel advies kan voorzien en je dit direct terug ziet in je omzet en conversie!

Graag verdiep ik mij in jouw producten, waardoor ik professioneler advies kan geven om zo meer omzet en een hogere conversie te kunnen realiseren.

Om tot een mooie samenwerking te kunnen komen is eerlijke en realistische verwachtingen en doelen delen belangrijk. Ik geniet er van om deze doelstellingen te analyseren om verder te kunnen groeien als bedrijf, maar ook als persoon. Ook ik zou nog veel van je kunnen leren en sta open voor die kennis!

Mijn natuurlijke drive is om creatief te zijn, fijne & warme klantbeleving te creëren waardoor de klant zeker graag terugkomt.

Zelf in de verkoop staan, een voorbeeld zijn, of gewoon lekker met elkaar knallen met einde van de dag een mooi resultaat in de conversie en plezier is waar ik blij van wordt. Je hebt niet altijd invloed op het aantal bezoekers, maar je hebt wel invloed op de score van je KPI’s. Het spel “hoe haal je meer groei uit” vind ik heerlijk om te spelen.

In mijn carrière heb ik gemerkt dat het vakgebied Sales in al mijn banen  voorbij is gekomen. Het was in het verleden een zoektocht wat er bij mij past als functie en organisatie. Nadat ik bij een aantal non profit organisaties heb gewerkt, ben ik er achter gekomen dat ik niet zonder het commerciële aspect kan. Groei realiseren is wat mij blij maakt en wat van nature bij mij past. Ik doe er alles voor om om meer uit mezelf te halen. Ik ga een uitdaging nooit uit de weg. Ik volg mijn hart en wil aandacht blijven geven aan de talenten die ik heb gekregen. 

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Dit is mijn life quote. In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat deze quote voor mij een houvast is om groei te kunnen realiseren. Geef je aandacht aan wat je wilt laten groeien dan wordt er ook groei gerealiseerd. Natuurlijk blijf ik realistisch omdat je niet overal invloed op hebt. Heb jij ook een life quote als ondernemer? 

Happy Words

from happy clients

Kennis maken?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal en kijk dan ook uit naar onze kennismaking. Ben je nieuwsgierig wat mijn tarieven zijn of heb je nog vragen neem gerust contact met mij op.

GENIETEN
miranda 7

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me 

for small business coaching & Store professional on

for styling on

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page