Style

IS KNOWING WHO YOU ARE

AND WHAT YOU WANT TO SAY

 

TRAINING STIJL & FIGUUR VOOR
FASHION PROFESSIONALS

  • Ben jij werkzaam in de fashion of wil je graag iets met commerciële styling gaan doen? 
  • Wil jij of wil je jouw medewerkers meer inzicht geven in hoe je meer omzet kan halen uit styling advies?

    Door kennis te krijgen over diverse stijl- en figuurtypes vergroot jij het professioneel advies. Hierdoor creëer jij een waardevolle en warme klant beleving wat kan resulteren in een mooie aankoop. Je conversie stijgt, maar bovenal geniet jij er van dat de klant de winkel met een glimlach verlaat. Hoe meer jij de verdieping in kan gaan,  hoe gerichter jij kleding kan aandragen, hoe groter de kans dat ze een volgende keer weer bij je komen shoppen! 

Alle praktische BeSpecial trainingen zullen een bijdrage leveren aan een hogere conversie & omzet!

stijl & figuur analyse

In deze praktische training leer ik jou of je medewerker(s) welke stijl types er zijn en om een figuuranalyse te maken. Hoe professioneler het advies, hoe meer de klant open staat en vertrouwen krijgt om buiten haar comfortzone te gaan. Het is aan jou of die van je medewerker (s) welke kleding en accessoires daar goed bij aansluiten. Hoe meer jij kan laten zien wat bij haar stijl past, hoe meer jij haar verrast en hoe groter de kans is op aankoop. Wij als verkoop stylistes kunnen professioneel advies geven over stijl, kleur & pasvorm, maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten.

SMAAK VAN DE KLANT

Mijn kracht is dat wij samen op zoek gaan naar de smaak van de klant. Dit wordt het specialisme van jou of je medewerker(s). Ik ben er van overtuigd dat ontdekken van smaak en type stijl en daarbij de trends vertellen belangrijk is om de klant dat speciale gevoel te geven.

ONTDEKKEN STIJL & FIGUUR TYPES

Samen gaan we eerst de eigen stijl en figuur analyseren. Zo leer je eenvoudig welke figuur- en stijl types er zijn. 

PROFESSIONEEL ADVIES

Soms is uit de comfortzone stappen best lastig. Ik ga jou of je medewerker(s) leren hoe je haar kan verrassen en met jouw professioneel advies kan voorzien. Hoe je de klant vertrouwen geeft om zichzelf uit te dagen. Alles stap voor stap. Je leert tevens in deze training welke vragen je kan stellen om de klant in beweging te zetten. Het mooie aan dit vak is dat jij een bijdrage kan leveren om een begin te maken haar stijl te ontdekken. Maar ik train je ook waar de grens ligt zodat jij ook binnen hun comfortzone professioneel advies kan geven. Ik weet zeker, met een oprecht en professioneel advies gaan de klanten glimlachend en met een tas vol mooie aankopen de deur uit. 

Mijn specialisme is curvy vrouwen. Juist omdat dit mijn specialisme is, weet ik veel af van rondingen en diverse soorten figuurtypes, ook in de reguliere pasvormen kan je deze kennis juist goed toepassen. 

Resultaat

Je klanten gaan met een glimlach en waar het nodig was, met meer zelfvertrouwen, figuur & stijl kennis de winkel uit! Jij hebt ze een fijne klantbeleving gegeven waardoor ze met grote kans weer bij je terug gaan komen! Jij laat haar nog meer stralen.
Je geeft haar een fijne klantbeleving en een speciaal gevoel!

sieraden 1
lachen

Even voorstellen

Mijn naam is Miranda en ik ben gek op styling. 

Vanaf mijn tienertijd  houd ik mij al bezig met de laatste trends, geniet ik van combineren en compleet stylen van kleding en woningen. Het begon te kriebelen toen ik met vriendinnen gezellige shoppinguitjes had. Zij stonden in de paskamer en ik ging op zoek naar combinaties, naar de juiste kledingstukken die bij hun stijl pasten en zocht bijpassende accessoires. Heerlijk vond ik het! Je kon mij geen groter plezier doen. Voor mij zelf was het in mijn jeugd moeilijk om te shoppen. Ik ben zelf 1.80 en curvy. In mijn jeugd was er nog niet veel keus in mode voor curvy vrouwen, maar dat inspireerde mij juist om te zoeken naar mogelijkheden om het wel te creëren. Via een naaicursus of door kleding te laten veranderen bij de experts kreeg ik het juiste effect. Juist door deze situatie kijk ik anders naar kleding en geef ik breder advies. Zo is mijn ervaring als dtyliste begonnen. 

Na veel shopping momenten met vriendinnen startte ik mijn eigen bedrijf met garderobe styling en als personal shopper. Naast mijn carrière in de arbeidsmarktbemiddeling, genoot ik om in mijn vrije tijd personen blij te maken. Met het zoeken van locaties en stylen (visagie, hairstyling & kleding) van personen voor fotoshoots. Samen met een fotograaf konden we ze laten zien hoe speciaal ze waren. Dit was fantastisch. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om fulltime te doen waar ik blij van wordt en mijn hart te volgen. Door Zizzi (fashionwinkel) werd ik gevraagd of ik het leuk vond om wat voor hen te gaan betekenen in de winkel. In deze 8 jaar heb ik veel mooie en lieve mensen mogen ontmoeten en inspireren. Ik genoot om een stijl te kunnen ontdekken die bij ze past.  Samen met mijn team organiseerde wij fashionshows, personal stylingmomenten, workshops en nog veel meer. Juist het gesprek met de klant maakt het vak geweldig en inspirerend. Het blijft elke keer weer bijzonder dat ik iemand mag leren kennen achter de kleding, zodat ik ook beter kan adviseren over een passende stijl. Na 8 jaar werd het tijd voor weer een nieuw avontuur. Zodoende heb ik BeSpecial verder ontwikkeld en kan ik met trots deze site aan je presenteren! 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen inspireren!

Happy Words

from happy clients

Speciale actie 

Duur: 1 dag 

Training Stijl & figuur voor professionals

499
299 Dit is de prijs voor 1 professional en exclusief reiskosten.
  • Je laat de klant met een glimlach de deur uit gaan
  • Je kan samen met de klant haar stijl bepalen
  • Jij weet een figuuranalyse toe te passen

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt of nieuwsgierig bent naar de tarieven, neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit je te spreken! 

 

GENIETEN
miranda 5

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me 

for small business coaching & Store professional on

for styling on

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page