Style

IS KNOWING WHO YOU ARE

AND WHAT YOU WANT TO SAY

 

PERSONAL SHOPPING

 • Weet jij wat jouw smaak & stijl is tijden je shopmomenten?
 • Levert shoppen voor jou stress en frustratie op?
 • Ben je toe aan een nieuwe garderobe voor het seizoen of voor andere doeleinden? 
 • Zoek jij voor een bepaalde gelegenheid een “WOW” outfit?
 • Heb jij regelmatig spijt van je aankopen? 
 • Koop je vaak losse kledingstukken, maar weet je eigenlijk niet hoe je die thuis kan combineren?
 • Heb je behoefte aan een oprecht ene eerlijk advies, gericht op jouw persoonlijkheid, smaak, stijl & figuur?
 • Ben je toe aan een nieuwe garderobe?

Wat wil jij uitstralen?

Mijn verhaal als styliste

Mijn stijlen

Stoer, elegant, romantisch, chic,  casual & Boho

Mijn naam is Miranda en gek op styling. 

Vanaf mijn tienertijd  houd ik mij al bezig met de laatste trends,  geniet ik van combineren en compleet stylen van kleding en woningstyling. Het begon te kriebelen toen ik met vriendinnen gezellige shopping uitjes had. Zij stonden in de paskamer en ik ging op zoek naar combinaties, naar de juiste kledingstukken die bij hun stijl paste en zocht bijpassende accessoires. Heerlijk vond ik het! Je kon mij geen groter plezier doen. Voor mij zelf was het in mijn jeugd moeilijk om te shoppen. Ik ben zelf 1.80 en curvy gebouwd. In mijn jeugd was er nog niet veel keus in mode voor curvy vrouwen, maar dat inspireerde mij juist om te zoeken naar mogelijkheden om het wel te creëren. Via een naaicursus of kleding te laten veranderen bij de experts kreeg ik het juiste effect. Juist door deze situatie kijk ik anders naar kleding en geef ik breder advies. Zo is mijn ervaring als Styliste begonnen. 

Na veel shopping momenten met vriendinnen startte ik mijn eigen bedrijf met garderobe styling en als personal shopper. Naast mijn carrière in de arbeidsmarktbemiddeling, genoot ik om in mijn vrije tijd personen blij te maken. Met het zoeken van locaties en stylen (visagie, hairstyling & kleding) van personen voor fotoshoots. Samen met een fotograaf konden we ze laten zien hoe speciaal ze waren. Dit was fantastisch. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen om fulltime te doen waar ik blij van wordt en mijn hart te volgen. Door Zizzi (fashionwinkel) werd ik gevraagd of ik het leuk vond om wat voor hun te gaan betekenen in de winkel. In deze 8 jaar heb ik veel mooie en lieve mensen mogen ontmoeten en inspireren. Ik genoot om een stijl te kunnen ontdekken die bij ze past.  Samen met mijn team organiseerde wij fashionshows, personal stylingmomenten, workshops en nog veel meer.  Juist het gesprek met de klant maakt het vak geweldig en inspirerend. Het blijft elke keer weer bijzonder dat ik iemand mag leren kennen achter de kleding, zodat ik ook beter kan adviseren over een passende stijl. Na 8 jaar werd het tijd voor weer een nieuw avontuur. Zodoende heb ik BeSpecial verder ontwikkeld en kan ik met trots deze site aan je presenteren! 

Ik kijk er naar uit om jou te mogen inspireren!

verdien jij een moment voor jezelf?

Na een intake bij jou thuis en een blik te hebben geworpen op jouw kleding & accessoires gaan we samen op pad. We gaan tijdens het personal shoppen op zoek naar jouw smaak, stijl en figuurtype! Mijn specialisatie is curvy vrouwen. Door mijn jarenlange werkervaring in de plus-size mode geniet ik om samen met jou je figuur te gaan omarmen, maar vooral om jou te adviseren in de do’s en dont’s. Laat maar zien wat jou speciaal maakt!  Mijn kracht is dat we samen op zoek gaan nar jouw smaak. Waar veel vrouwen de trends volgen en hip willen zijn, ben ik er van overtuigd dat iedereen een eigen smaak heeft en je keuzes mag maken wat er bij jou past! We kopen alleen kledingstukken waar jij van overtuigd bent die ook te gaan dragen! Daarnaast help ik je om jou outfit af te stylen. Met meer vertrouwen ga jij volgende keer zelf shoppen en weet jij waar je op kan letten. Zo shop jij efficiënter en zullen miskopen verminderen. Je bent klaar om te gaan *shinen*.

Ik kijk er naar uit om samen met jou je smaak, stijl & figuurtype te ontdekken in de winkelstraten. 

 • Persoonlijke intake & Garderobe-check bij je thuis voor een betere analyse en persoonlijke kennismaking. 
 • Tijdens ons shop avontuur geef ik jou tips, stijl, kleur en een figuuranalyse. 
 • We gaan op zoek naar de delen van je lichaam waar je juist het accent op kan leggen om andere delen te vermijden. Met mijn creativiteit en ervaring geef ik je veel handvatten. 
 • We gaan op zoek naar kleding, evt. schoenen & accessoires waar jij je prettig bij voelt, maar ik zal je wel uit dagen! 

RESULTAAT
Je komt thuis met verrassende setjes en met nieuwe frisse setjes voor het seizoen die bij je past. Combinaties die jij echt gaat dragen! Je bent geïnspireerd en weet welke stijl het beste bij jou persoonlijkheid en figuur past. Jij bent jezelf gebleven, maar werd wel geïnspireerd en weet welke stijl het beste bij jou persoonlijkheid en figuur past. Ik heb alleen oog voor jou en je krijgt dus mijn volledige persoonlijke  aandacht. Ik laat je stralen en laat je voelen dat je speciaal bent en dat doe ik met heel veel plezier! Je hebt veel inspiratie gekregen waar jij op kan letten tijdens het shoppen. Je komt thuis met een glimlach en klaar om te gaan shinen!

Duur & tarief: afhankelijk van jouw wensen. 

Na een intake bij jou thuis en een blik te hebben geworpen op jouw kleding & accessoires gaan we samen op pad. We gaan heerlijke nieuwe garderobe samenstellen. Jij gaat de paskamer in en ik draag aan. Jij geeft eerlijk aan wat je wel en niet mooi vind. Mijn kracht is dat we samen tijdens het personal shoppen op zoek gaan naar jouw smaak, stijl en figuurtype en daar de juiste garderobe voor aanschaffen. Zo weten we zeker dat jij het ook echt gaat dragen! Ik help je met mijn kennis, kleurgevoel en gevoel voor trends. Mijn specialisatie is curvy vrouwen. Door mijn jarenlange werkervaring in de plus-size mode geniet ik om samen met jou je figuur te gaan omarmen, maar vooral om jou te adviseren in de do’s en dont’s. Laat maar zien wat jou speciaal maakt!  Daarnaast help ik je om jou outfit af te stylen. Je bent klaar om te gaan *shinen*. 

 • Persoonlijke intake & Garderobe-check bij je thuis voor een betere analyse en persoonlijke kennismaking. 
 • Tijdens ons shop avontuur geef ik jou tips, stijl, kleur en een figuuranalyse. 
 • We gaan op zoek naar de delen van je lichaam waar je juist het accent op kan leggen om andere delen te vermijden. Met mijn creativiteit en ervaring geef ik je veel handvatten. 
 • We gaan op zoek naar kleding, evt. schoenen & accessoires waar jij je prettig bij voelt, maar ik zal je wel uit dagen! 

RESULTAAT
Je komt thuis met verrassende setjes en met nieuwe frisse setjes voor het seizoen of andere gelegenheden. Combinaties die jij echt gaat dragen! Je bent geïnspireerd en weet welke stijl het beste bij jou persoonlijkheid en figuur past. Jij bent jezelf gebleven, maar werd wel geïnspireerd en weet welke stijl het beste bij jou persoonlijkheid en figuur past. Ik heb alleen oog voor jou en je krijgt dus mijn volledige persoonlijke  aandacht. Ik laat je stralen en laat je voelen dat je speciaal bent en dat doe ik met heel veel plezier! Je hebt veel inspiratie gekregen waar jij op kan letten tijdens het shoppen. Je komt thuis met een glimlach en klaar om te gaan shinen!

Na een intake bij jou thuis en een blik te hebben geworpen op jouw kleding & accessoires ga ik eerst zelf op zoek in de winkelstraten en online om voor jou een outfit te gaan samenstellen. Maar wellicht geniet je er wel van om dit samen met mij te gaan doen. Dan nemen we samen daarvoor de tijd! Ik hou altijd rekening met duurzaam shoppen en dus kan het ook een combinatie worden met kleding uit je eigen garderobe. Hoe duurzamer, hoe beter! Daarna gaan we samen op pad of kom ik bij je thuis om een en ander door te passen. Nadat we outfit hebben samengesteld ga ik op zoek naar de juiste accessoires om je outfit af te maken!  Je bent klaar om te gaan *shinen*.

RESULTAAT
De oufit is compleet en gestyld naar jouw smaak en wens. Een grote glimlach en met zelfvertrouwen ga jij shinen!

Speciale actie

personal shoppen

349
249
 • Inclusief persoonlijke intake bij je thuis
 • inclusief garderobe-check bij je thuis
 • Persoonlijk stijl- en kleurenadvies
 • inclusief figuur advies
 • inclusief handvatten, tips en eye-openers

Duur max 4 uur. Extra uur € 50

Duur 3 uur. Extra uur, afhankelijk van de wensen is € 50,00. Reiskosten 0,25 per km. Eerst 15 km worden niet in rekening gebracht.

Haar & make up styling

75
49 Deze prijs is alleen geldig in combinatie personal shoppen
 • Je bent klaar om te gaan shoppen in stijl
 • Inclusief natuurlijke dag make-up look
 • INCLUSIEF haarstyling

Duur max 2  uur. Extra uur, afhankelijk van keuze type haarstyling & make-up is € 25.

Kennis maken?

Wanneer je nog vragen hebt of nieuwsgierig bent naar de tarieven, neem gerust contact met mij op. Ik kijk er naar uit je te spreken! 

 

GENIETEN
miranda 1

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Wordt dan “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial

follow me 

for small business coaching & Store professional on

for styling on

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page