Bekijk hieronder de uitleg wat jouw klant met een kadobon kaartje kan doen? Deze sfeervideo mag je gebruiken op je social media kanalen! 

Video afspelen

Wat leuk je hier te ontmoeten! Mijn naam is Miranda en met veel plezier en liefde heb ik deze kaartjes en kadobonnen ontworpen. Ik heb ze zo ontworpen dat deze kaartjes altijd kunnen blijven staan en past in ieder interieur!

Ben je na het bekijken van mijn kaartjes geïnteresseerd om deze kaartjes zelf te verkopen in je (mobiele) winkel of webshop en wil je meer weten over de prijzen en voorwaarden? Stuur dan een e-mail aan info@bespecial.nl of stuur een WhatsApp bericht naar  06 – 485 85 985, dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op! 

 

Met speciale groetjes, Miranda 

Bekijk hieronder de algemene  sfeervideo van BeSpecial, hoe jij als ondernemer de kaartjes kan promoten op je social media kanalen! 

Video afspelen

Mijn collectie:

Bekijk hier mijn nieuwe sfeervideo ter inspiratie voor de aankleding van de feestelijke tafel! 

Video afspelen

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste trends, van tips en/of van nieuwe BeSpecial producten of services?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief en wordt “SPECIAL FRIEND” van BeSpecial en ontvang 1 gratis kaartje of kadobon! Na inschrijving ontvang je automatisch een mail met een kortingscode om een gratis kaartje toe te voegen! 

follow me on

for styling, gifts & cards

for small business coaching 

You cannot copy content of this page

You cannot copy content of this page